Oprindu-se in tinutul Covasnei, intre localitatile Chichis, Chilieni si Coseni, drumul ce conduce spre multele statiuni transilvanene ce valorifica potentialul mofetelor subterane romanesti ia o intorsatura ciudata. Coboara pe un povarnis si se opreste intr-un loc ferit de priviri si de intentii indiscrete. Aici descoperi localul ce a imprumutat numele nimfei legendare Calypso.


Povestea spune ca, orbita de frumusetea lui Ulise, Calypso il retine pe acesta departe de drumul sau spre casa, vreme de sapte ani. Fara a exagera in ale timpului, pensiunea-restaurant Calipso isi propune sa ofere clipe placute de relaxare si odihna, dar si mancaruri apetisante celor pe care pasii ii poarta spre orasul resedinta de judet Sf. Gheorghe.

Celor ramasi aici spre a se odihni li se ofera posibilitatea sa aleaga apartamentul sau una din cele 7 camere duble, modern utilate, conform asteptarilor clientilor, cu room-service permanent.

Dotarile actuale se integreaza perfect intr-un spatiu purtator al miasmelor vremurilor apuse, cuprinzand piese de mobilier apartinand secolelor al XVII-lea-al XVIII-lea.

Nu numai conditiile te imbie sa ramai, ci si tariful practicat: 25 de euro pentru retinerea unei camere timp de o noapte, respectiv 35 de euro pentru repartizarea apartamentului in acelasi interval de timp. Iar daca durata sejurului dumneavoastra se prelungeste la peste 3 zile, aveti avantajul negocierii tarifului atat ca persoana, cat si ca grup.English version

Site creat de
Crios